Dill og dall

6/24/2007

Ullsokker til meg selv i rester av alpakka...

...og endelig er vognteppet ferdig! Jeg droppa de rosa rutene, de får bli del av noe annet jeg holder på med. Her ligger teppet til blokking, og den som skal få det har termin om en uke! Da gjenstår bare litt pynting og innpakking.

5 kommentarer:

 1. Så masse nytt og spennende det er i bloggen din :) Skal sei du er produktiv! Hvor laster du opp bilda dine, slik at du kan redigere dei?? Eg har prøvd både Image S, Flickr og Photobucket.. Ha ei fin veke *klem*

  SvarSlett
 2. Hej Frk Snupp :)
  Tak for den hyggelige hilsen i min blog. Og undskyld for at jeg skriver så sent igen. Du spurgte mig, hvordan jeg lægger smilies ind i posterne - jeg finder en smilie på nettet, tager linken på den og sætter den ind i "indsæt billede" i en ny post på bloggen. Hmm...lidt svært at forklare her, men du er velkommen til at spørge igen, hvis du ikke forstår :)
  Hyggelig blog du har forresten :)

  SvarSlett
 3. heisann! hadde vært kjempekjekt å treffes, men jeg har nettop vært 2 uker i stavanger og var nødt til å reise tilbake til trondheim for å jobbe..studerer ikke så d er begrensa me hvor mye ferie jeg kan ta ut.. kan jo gi beskjed om jeg skal til stavanger til høsten/vinteren?

  SvarSlett
 4. Eg er heilt imponert! Også så nydeleg det vognteppet var.
  Bloggen din er utruleg morsom å kikke i. Det er lenge sidan sist eg har vore inne her, og så mykje du har fått laga!

  SvarSlett
 5. Problemet er vel at det er så vanskeleg å ikkje begynne på noko nytt, når ein er lei av det gamle :-) Veldig fornøgd med å ha fått ferdig nokre av dei "store" UFO'ane, så kan eg heller kose meg med litt småting innimmellom.

  Det er i alle fall deilig å ha tid til å strikke igjen, etter travle eksamenstider :-)

  SvarSlett