Pay it forward-Gi det videre

1/01/2008


Neida, jeg har ikke glemt denne...nyttårsforsettet mitt i år er å la være å melde meg på nye alonger, samt å droppe Hemmelig Venn etter at jeg er ferdig med de to siste gavene på HF. Men "Gi det videre" var en av de tingene som skulle ferdigstilles i 2008. Jeg fikk to kommentarer- altså to påmeldte- da jeg skrev om denne forrige gang, og det var MuffinM og Kronborg. Jeg mangler fremdeles en person, og håper at noen vil melde seg på...Det man må gjøre, er følgende: (sakset fra tidligere innlegg, oktober-07)

"Ved å melde meg på har jeg satt meg villig til å gjennomføre følgende:

"Jeg vil sende en håndlaget gave til de 3 første personene som legger igjen en kommentar med ønske om å delta i PIF utvekslingen. Jeg vet ikke hva gaven vil bli enda og du får den kanskje ikke i morgen eller uken etter.. men du vil motta den innen 364 dager, det lover jeg! Det eneste du trenger å gjøre i retur, er å "Gi det videre" ved å love det samme på din blogg".

Vil du være med?I agreed to participate and committed to the following:

"I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don't know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week.. but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog."

Do you want to play along?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar