Høstmarked på Tou Scene

9/26/2010

I dag har ei venninne og jeg solgt strikketing på høstmarkedet som holdes på Tou Scene i Stavanger. Det kom masse folk, og vi fikk solgt en god del også. Det er første gangen jeg selger ting jeg har lagd selv, og det ga mersmak! Julemarkedet avholdes søndag 5.desember fra 12-16, så da er vi klare igjen.
Ameliajakken jeg strikket til meg selv, som ble for liten, var en av mange ting jeg fikk solgt. Kjekt at noen andre kan holde varmen i den i høst og vinter. Jeg får heller strikke en ny til meg selv...

Ferdig utdannet!

9/18/2010

I går forsvarte jeg masteroppgaven min, og nå kan jeg kalle meg lektor! Åtte års utdannelse er over, og jeg begynner på en ny epoke. Det føles veldig godt å være ferdig, men samtidig litt vemodig. Heldigvis har jeg en jobb der jeg hele tiden må tilegne meg ny kunnskap om noe av det som interesserer meg mest-nemlig kunst. Jeg er heldig som har fått jobb før endt utdannelse, og gleder meg til å fortsette. Eksamensresultatet ble ikke som forventet, men nå er jeg bare lykkelig over å være ferdig!
Jeg funderer på om det er mulig å legge ut oppgaven som et Google-dokument, om jeg får det til med en så stor fil skal jeg gi beskjed til eventuelle interesserte.

Siden sist har jeg vært på et fantastisk kjekt strikketreff på Ørskogfjellet. Jeg har tatt mange bilder, og lover å vise dem frem når jeg bare får ut fingeren. Flere strikkeplagg er ferdige, jeg har bare brukt tiden på andre ting enn å fotografere (og feste knapper og tråder....). Men nå har jeg mer overskudd til bloggerier, og satser på hyppigere oppdateringer.


Bildet er lånt fra Slagt en hellig ko

 Jeg er fast leser av Slagt en hellig ko, Liselotte Wellers fine blogg. Før jeg dro på strikketreff, var jeg innom bloggen og fikk med meg at mannen hennes, Kenneth Weller,  holdt lagersalg med luksusgarn...jeg klarte aldeles ikke motstå fristelsen, og nå er 500 gram garn i fargen Hindbær (90% ull og 10% kasjmir) på vei i posten til meg! Jeg gleder meg bare til å kjenne på garnet, og så skal jeg planlegge hva som kan strikkes av det...det er en tynn kvalitet, 1200 m på 100 gram- men til gjengjeld drøyt. En lekker jakke eller kjole ser jeg for meg.
Lagersalget har fått enorm respons, og jeg ser at det åpnes opp for nye bestillinger om en ukes tid. Løp og kjøp, sier bare jeg! Bloggen er et oppkomme av inspirasjon og flotte bilder, les den.

Litt eksamensfeiring blir det også- men ikke før til uka. I kveld får jeg besøk av ei venninne, vi skal skeie ut med en tur i skauen, te og noe lekkert kakeaktig jeg har tenkt å raide et bakeri for.

God helg til alle sammen!

Strikk i Ørska 2010!

9/08/2010


(bildet er lånt fra madeinnorway.no)

Da jeg fremdeles ikke har fått fotografert noen av de nylig ferdigstrikkede tingene mine, får dere et garnbilde så lenge. Det er hentet fra Rauma Ullvarefabrikk sine sider, via madeinnorway.no. Dit skal jeg nemlig i løpet av helgen- det arrangeres strikketreff, og her er bloggen fra fjorårets treff. 
Vi reiser noen stykker herfra, flyet går til Oslo i morgen tidlig og derfra tar vi tog til Åndalsnes. Portvin, garn og pinner er pakket- jeg er klar! En fyldig rapport med bilder fra treffet skal jeg forsøke å få til når jeg kommer tilbake.
På pinnene har jeg mye forskjellig. Still light-tunikaen skal ferdigstilles i løpet av treffet, det er 5 mil med glattstrikk igjen. I tillegg har jeg med meg litt babystrikk, og planlegger å pakke ned en viss, forsømt Mariusgenser, pluss litt annet som har blitt liggende lenge. Jeg skal bare ha håndbagasje, så plassen begrenser seg selv (men det har ikke stoppet meg før).

Satser på å komme sterkere tilbake både med blogging og fotografering (og generell ferdiggjøring av prosjekter), men høsten visst kom og tok meg.

Dolce & Gabbana ser til Selbu

9/02/2010


Se her og her! Bildet er for ordens skyld lånt herfra.

Selbu er i vinden for tida, en egen vott for Gaza er også tilgjengelig som mønster!