Nytt og gammelt i Eplabutikken

3/11/2011


Jeg har lagt ut den røde femtitallstoppen fra forrige innlegg til salgs på Epla, og et par pent brukte strikkede topper som ikke passer lengre. Håper noen andre kan få glede av dem!

FO: Femtitallsgenser

3/08/2011

Ferdig med femtitallsgenseren! Jeg har tatt utgangspunkt i "Sweet vanilla" av Vera Välimäki, garnet er Blackhill Højlandsuld i farge Blommetomat fra Garnudsalg.dk, pine 3.5 og 4 mm. Genseren veier praktisk talt ingenting, og fargen er litt klarere rød i virkeligheten. Meget fornøyd, denne vil nok bli brukt mye utover våren og sommeren.

Shoppingløfteoppdatering

3/05/2011

Fra 1.februar-1.september 2011 skal jeg ikke kjøpe nye klær, sko, tilbehør ELLER garn. Det er løftet jeg ga meg selv tidligere i år. Hvordan har det gått så langt? Klær, sko og tilbehør har jeg holdt meg unna, men litt garn er kjøpt inn. Kun et skarve nøste, til gjengsjal. Vi er noen stykker som reiser herfra til Bergen i april på strikketreff, og da må man såklart ha like sjal! Jeg har handla inn garn til hele hurven, så nå skal her strikkes. Det er eneste unntaket, ellers har jeg holdt meg i skinnet.

Her er forresten et bilde i farta av Mariusgenseren, bedre bilder kommer seinere!


God lørdag til dere, her skal en halsbetennelse pleies før teater og tapasmiddag ute venter. Deilig!

Marslisten

3/01/2011

 
Siden det er 1.mars i dag, er det på tide med en ny liste. Som forrige måned har jeg selvfølgelig ikke klart å gjennomføre målet mitt, så jeg ser at jeg kanskje må moderere meg noget. Det som er ferdig, er ermet på Mariusgenseren som dere ser av bildet- ikke bare ermet faktisk, men hele driden! Vel. Den venter på de siste pinnene på halsen (dere vet hvor lang tid de aller siste pinnene tar....), et bad i Milo og litt damping. Men så er den ferdig, og jeg har nesten brukt et år på den. Hybridmønster ble det, mer om det når jeg har bilder å vise frem. Februarlista så slik ut, og gjør det fremdeles:

Februar
  • Strikke ferdig ermet på Mariusgenseren
  • Strikke to Shetland Triangle- forsinkede bursdagsgaver
  • Strikke ferdig ullbukse
Jeg er ikke ferdig med ullbuksa, heller har jeg ikke starta på de to sjalene. Så det får bli målene for denne måneden:
Marslista
  • Strikke ferdig ullbukse
  • Strikke to sjal
I tillegg til lista har jeg februarsokkene som ligger og venter, og marssokkene skal begynnes på. Til pinnene!