Stort og smått til liten og ny: Januar II

1/13/2012

Nok et Kauniprosjekt er kommet av pinnene, denne gangen bidraget mitt i Stort og smått til liten og ny-alongen på Uformelt. Buksa er strikket med utgangspunkt i dette mønsteret fra Garnstudio, men jeg har diktet en god del også. Det gikk med totalt 83 gram garn, og størrelsen vil jeg anslå til å være omtrent 6 måneder. 

9 kommentarer:

 1. Helt nydelig! Du har fristet meg slik med regnbuegarn i de siste prosjektene dine. Vurderer sterkt å kjøpe litt for å lage slike fine stripeplagg :)Nydelig med grått som den andre fargen, og her tenker jeg man kan bruke hele gråskalaen og få litt forskjellige inntrykk. God helg!

  SvarSlett
 2. Kjempefin og praktisk! (Sånt faller jeg for)

  SvarSlett
 3. Stilig! Og så fargerik.

  SvarSlett
 4. Så flott blogg du har!! Blir veldig inspirert av regnbue klærne du har laget:)

  SvarSlett
 5. Å, den var fin! Blir nødt til å kjøpe et nøste regnbuegarn snart, hvis du fortsetter sånn :)

  SvarSlett
 6. Herlig! Liker så godt stilen din. Du lager så mye pent & praktisk! Har kjempe lyst på noe i regnbue jeg også..Klarer bare ikke å bestemme meg.

  SvarSlett
 7. Den var veldig fin! Gøyale farger :D

  SvarSlett
 8. Hei!
  Denne var flott!
  Falt så for regnbuegarnet ditt og lurer på hva det heter, hvor det er kjøpt og om det er et dyrt garn?:)
  Kristina

  SvarSlett
 9. Tusen takk for alle de fine kommentarene =) sent svar her....Kristina, garnet heter Kauni Effektgarn, fargen heter EQ og du kan blant annet få kjøpt det hos todamer.no, der har jeg kjøpt det. Fint å kombinere med f.eks Finull fra Rauma eller liknende.

  SvarSlett