Bypåske

4/06/2012

 Med bypåske hører det godis i flere varianter....påskeegget lagde jeg til kjæresten, og vinkartongen er et nytt bekjentskap som ble kjøpt utelukkende på grunn av designet...den var ok, blir nok ingen favoritt, men fin å ta et glass av innimellom. 


Vi har også prøvd oss på hjemmelaget sushi, trenger nok litt mer trening i å skjære fisk og rulle makiruller, men smaken var fantastisk og vi er meget fornøyde. Dessuten ble det så mye til overs at vi har lunsj og litt til i morgen. Nå skal påskeegget angripes, film og strikketøy og vinglass er på plass, fyr i peisen og total avslapning er planen!

6 kommentarer:

 1. MMMMM, så herlig ut med sushi, elsker sushi, men har dessverre ikke hatt noe så langt i påsken, mannen i huset, les; sushikokken, har ikke vært bra etter at han kom hjem fra det store utlendighet. Herlig med bypåske, vi koser oss med en iskald tur rundt vannet idag, fyr på peisen her også, skål til deg og kos deg videre i påsken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, kos dere videre også. Håper på mindre vind så det blir lunere rundt vannet =) god bedring til sushikokken!

   Slett
 2. Åhh, det så bra koselig ut!!! Ønsker deg en riktig god påske og håper å se deg igjen om ikke så altfor lenge!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, håper også vi sees igjen om ikke så lenge =)

   Slett
 3. Hei du,
  ser hyggelig ut, og høres hyggelig ut. Jeg leser dine strikkeprosjekt med glede og blir inspirert til å ta fatt igjen. Håper du har det bra! Hilsen fra Lysakerfjorden

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Jeg fant så mye fint på bloggen din, så du har fått deg en ny følger i dag :-)

  SvarSlett