Fashionista, baby!

9/18/2012

De tre nøstene Pickles Extra Fine Merino ble til en liten vest, mønsteret er fra Susie Hausmanns Isagerhefte og heter Vest med ribkanter, forøvrig et kjempefint hefte med masse søte oppskrifter fra 0-1 år. Vesten er strikket i str. 12-18 mnd, men jeg tror den vil passe tidligere da jeg strikket den med et halvt pinnennummer mindre enn mønsteret sa.

Fargen er vanskelig å fotografere, den er dypere rødlilla og mindre brun enn på bildet. Sommerfuglknappen er fra farmorlageret. Det gikk med litt mindre enn 100 gram garn til vesten.

Av det resterende nøstet + restene fra vesten strikka jeg denne lua, enkel og grei ribbestrikk 1r, 1vr over 130 masker på pinne 3. Kjæresten er godt fornøyd, dette er lue nr 5 til han på kort tid, men siden han bruker alle sammen mye får han stadig nye. 
En bitteliten rest ble igjen etter lua også, den ble til en liten hals sammen med en annen rest, det får dere se senere. 

2 kommentarer:

 1. Nyyydelig vest. Kjenner jeg får dårlig samvittighet over manglende plagg til mannen.... burde definitivt strikke en lue til ham ja. Synes din var kjempefin!

  SvarSlett
 2. Kjempesøt og en skikkelig lekker farge!
  Det blir en skikkelig UllDott du kommer til å få hehe
  Mye lekkert iallefall ;))

  Kos deg og nyt dagene!

  Klem Vibbedille ;)

  SvarSlett