Ullunge gullunge

3/16/2013

Bare en kjapp tur innom for å takke for alle lykkønskningene og de fine kommentarene til Vetles ankomst. Vi koser oss, det er travelt med en liten ny, han viser allerede stor personlighet og har vokst en hel haug siden sist. Han er rolig og fornøyd, og like utålmodig som mammaen sin.

 Her ligger han i teppe (Duo Silke/Merino, mykt som smør) fra tante Anne Marit i Kristiansand, det har vært i bruk døgnet rundt siden han fikk det. Selv om han har en storstrikkende mor, har han fått opptil flere strikkegaver, og det er stor stas. Flere bilder kommer etterhvert, mormor i Kristiansand har også strikka et flott teppe i deilig myk silkealpakka, og Margot her i Stavanger har strikka supporterutstyr til det eneste fotballaget som gjelder, nemlig IK Start. Så får vi se når det dukker opp noen rosenkåleffekter (laget who shall not be named på denne bloggen, fra Trøndelag).

Jeg har også fått strikket en sokk, nå er den andre på pinnen og jeg satser på den blir ferdig før han vokser ut av den. Mønsteret er det klassiske Babysokker som sitter på foten, og det lever opp til navnet sitt- det ene paret som passer Vetle er det eneste han ikke sparker av seg i løpet av natta. 

Denne helga har vi lillebror med samboer på besøk, koselig! Akkurat nå sover alle, og jeg får en liten luksuspause med kaffe og nerding-herlig. Formen min er allerede merkbart bedre, og neste uke starter jeg i behandling, så jeg aner trilleturene rundt nærmeste vann i det fjerne. Livet er godt!

God helg!

9 kommentarer:

 1. Han er så herlig ny :) Syntes også det er stas å få strikket selv om jeg strikker, er noe med at an vet hvor lang tid det tar og tanken bak :) Kose dere masse med vetle-prinsen <3

  SvarSlett
 2. Koselig sovebilde av lille prinsen i det fine teppet!
  Så stas med strikkagaver, ekstra koselig når mottaker
  Vet å sette stor pris på dem...... :)))
  Godt å høre at det går bedre med deg,
  Kos deg med den lille snusken.
  Klem

  SvarSlett
 3. Vakre Vetle! Så fint å høre at du er på bedringens vei :)

  SvarSlett
 4. For en flott overskrift! Og for et nydelig bilde :) Det er ekstra stas å få strikkating for oss strikkere, enig der! Teppet var jo råflott! Spent på å se sokkene du strikker, høres jo veldig praktiske ut :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med lille Vetle! For en skjønn gullklump! Og utrolig stas med hjemmestrikka gaver selv om man er storstrikker selv - vi vet jo virkelig hvor mye arbeid som ligger bak:)

  SvarSlett
 6. Så bra at formen er bedre, det må være godt å komme et skritt nærmere trilleturer. Strikkede gaver blir kanskje satt enda mer pris på av strikkere selv, de vet jo som sagt hvor mye arbeid og omtanke som ligger bak :) Kos dere videre!

  SvarSlett
 7. En utrolig nydelig (g)ullunge :-)

  SvarSlett
 8. Så nydelig baby og teppe:)

  SvarSlett
 9. Fining han er - å blir helt verpesyk jeg ;) Så mye fint du har strikket til han - gleder meg til å se mere av han !
  Heidi / wool-rocks.com

  SvarSlett