Barnehagetøyalong 2013, mars

4/18/2013

Tusen takk for alle de fine kommentarene deres på forrige innlegg, de varmer! Jeg kommer sterkere tilbake på kommentarfronten. I kjølvannet av Stort-og-smått-alongen fra i fjor ble det i mars startet opp en Barnehagetøyalong på Uformelt. Nå skal ikke Vetle i barnehage før høsten 2014, men noe sier meg at det er smart å starte klesproduksjonen tidlig. Marsmønster var lue og dress, og lue trengte Vetle-alt vi hadde var for stort. Et nøste Arwetta Classic ble til en enkel nøstebarnlue og et par babysokker som sitter på foten. Dermed blir det ikke bare klær til barnehagestart, men litt av hvert til gavekassa, og det han trenger underveis. Garnet er mykt og godt, men jeg syns det nupper fort. 

Her er sokkene i bruk, sammen med sparkebuksa som passer nå. Dress har jeg begynt på, den er til den ventede kusina til Vetle. Aprilmønsteret er vest og bukse, vesten er ferdig og buksa er under planlegging.

God helg, vi får svigers på visitt og jeg ser frem til litt etterlengtet søvn :)


5 kommentarer:

 1. Ei flott og god lue!
  Sokker som sitter på og ikke sparkes av, er ikke en enkel sak. Jeg ser du har strikket dem lange og det er bra for da er det større håp om at de forblir på foten.
  Nydelig farge.

  SvarSlett
 2. Du er jammen en produktiv frøken :)God helg!

  SvarSlett
 3. Så fin lue og fine strømper :) Blir rent inspirert, jeg :)

  SvarSlett
 4. Så fin lue! De vokser fort de der småtassene så det er vel alltid greit å være tidlig ute;)
  Ha det kjekt med besøk og nyt søvnen!

  SvarSlett
 5. så søte og praktiske ting til den lille :O)
  fin farge også...

  SvarSlett