Strikk og bruk

4/15/2013

Ingen tvil om hvem som er sjefen her i huset! Tusen takk for fine kommentarer om nøstebarndressene mine. Regnbuedressen er daglig i bruk i vogna, og på varmere dager kan en vognbekledning se ut omtrent som den på bildet (pluss lue, sokker og votter). På overtid og klar for å sove i vogna si er det ikke moro å bli dandert på teppe for å fotograferes. Men mor insisterer- strikk i bruk må vises frem! Sjøsprøytjakka passer bare et par uker til, ullbuksa varer heldigvis en god stund lengre. Regnbueteppet slenges over mor til nattamming, over far på kalde dager, eller under baby til fotografering. Litt strikking blir det faktisk på meg, med baby som helst sover PÅ meg om dagen, slapper jeg av med litt ull mellom henda når jeg ikke får til å sove i ukurante stillinger. Resultatet blir alt for lite søvn, men søte små plagg til Vetles kusine som ventes i juni.

Vetle har fått flotte strikkede og hjemmesydde gaver av snille tanter, kusinetanter og mormor, og har planer om et eget innlegg med bilder- det kommer etterhvert! Noe har blitt for smått allerede (men vært i bruk i vogna flere ganger, AK og Linus!) og noe passer om en stund.


Vi begynner sakte men sikkert å bli bedre kjent med knøttet vårt, det har vært harde uker (og er det fremdeles) med alt det nye og noen ekstra utfordringer på veien, men det kommer seg og vi koser oss mer og mer med den lille sjefen vår. Hentesettet på bildet passer bedre nå enn på vei hjem fra sykehuset, og sokkene (Babysokker som sitter på foten fra Knitgirl) er geniale, det er de eneste han ikke sparker av seg. Lua er djevellue fra boka Myk start, god passform og passe varm i tynn ull. Det finfine teppet han ligger på er det snille halaisa som har sydd, det blir et deilig kravleteppe på terrassen til sommeren, og brukes i sofaen nå. I skrivende stund har jeg en utålmodig kar i fanget som vil ha mat, så jeg avslutter her. 

God mandag til alle der ute!

14 kommentarer:

 1. Så herlig å se knøttet(lille sjefen)din.
  og hva du viser frem av strikkede plagg/tilbehør i bruk.
  Det å bli foreldre for første gang er ganske så spennende og omveltende. Tiden før og etter baby kan man se/føle godt.Tiden går utrolig fort, særlig småbarns alderen, min egen erfaring er iallefall det.

  Du får kose deg med din egen lille familie, strikke/slappe av når tiden er der for det.
  Ha ei fin dag videre :))

  SvarSlett
 2. Herlig liten ullbaby! Også så godt å se at strikk blir brukt.

  Kos dere masse hjemme i denne fine babytida og med våren som sniker seg innpå alle og enhver.

  SvarSlett
 3. En skjønn liten gutt, i flotte ullkær. jeg synes spesielt sjøsprøytjakka var fin.

  Kos dere så godt dere kan i babytia (som alle sier) :)

  Ha en finfin mandag.

  SvarSlett
 4. Morsomt å se strikk i bruk, det kommer mer til sin rett da. Herlig liten sjef forresten :)

  SvarSlett
 5. Så gøy med plagg i bruk!!! Å wow imponert over antall dresser under her, flinke deg!! Nydelig liten :)

  SvarSlett
 6. Masse fine plagg han har fått seg. En liten som sover PÅ deg ja, hørtes velkjent ut.....her blor det til gjengjeld lite strikking :(

  SvarSlett
 7. For et nydelig lite knøtt med flotte strikkeklær, koselig blogg du har! Titter innom her igjen ja :)

  SvarSlett
 8. Åhh for en herlig liten stor sjef dere har fått i hus!!
  Flotte strikkeplagg har han også. Det er utrolig hvor fort de vokser seg ut av det som bare for en kort tid siden var altfor stort, men kjekt også for den som er glad i strikking.

  SvarSlett
 9. Gratulerer med nydelig liten prinsesjef! De er så ekstra herlige når der er helt "ferske" fra sykehuset. Håper alt kommer i balanse snart så du/dere får hentet dere inn litt.

  SvarSlett
 10. Så flott å se strikken i bruk! Fine ting du har laget til lillesjefen:-)

  Kjenner godt til det med å ha en sovende baby på magen til enhver tid. Tror de fleste helt ferske babyer liker best å ligge tett inntil. Jeg strikka også mye med en sovende baby i fanget.

  Alle snakker om å nyte den første tiden, men det er ikke bestandig så lett med en helt ny livssituasjon og særdles lite søvn. Dere må bare holde ut - det blir bedre og lettere etterhvert:-)

  SvarSlett
 11. Så fin han er, og så flotte antrekk :) Men forstår godt om det ikke er bare idyll, håper dere slipper flere ekstra utfordringer iallefall, og at tilværelsen blir bedre og bedre i takt med våren!

  SvarSlett
 12. Så flotte hjemmelagde klær til nydelig baby!

  SvarSlett
 13. Flott liten sjef og flotte plagg!

  SvarSlett
 14. For en skjønn liten kar, helt til å smelte av! :)
  Artig å se han med strikka plagg i bruk.

  SvarSlett