Bella

9/21/2013

Endelig kan jeg vise frem dåpsgaven til Vetles kusine-et Bellateppe fra Babystrik på pinde 3. Jeg har strikka det større og tykkere ved å bruke større pinner og dobbelt garn. En tråd Drops Alpakka og en tråd Duo Merino fra Design Club DK ble lunt, varmt og mykt. I tillegg faller teppet nokså tungt og det er deilig syns jeg. Som dere ser av bildet er det allerede tatt i bruk!

God lørdag til alle-jeg har tatt treningsfri i dag, kroppen hadde behov for litt ro. Men i morra er det ut på tur igjen! Vetle og jeg er hjemme alene og slapper av mens far padler på Kvitsøy, kanskje en av sesongens siste kajakkturer. Det strikkes-enkle sokker til Vetle er på pinnene, i tillegg til prinseteppet som får en pinne her og der. Redy vokser sakte men sikkert den også. 

8 kommentarer:

 1. Så flott teppe du har laga!! Må vere ein super gave å få:))

  SvarSlett
 2. Så nydelig! Den garnkombinasjonen så kjempefin ut :-)
  Her har det IKKE vært treningsfri i dag, så nå gleder jeg meg til å bare synke sammen med strikketøy og fyr i peisen... Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 3. Nydelig! God ide å forstørre teppet!

  SvarSlett
 4. Kjempe fint teppe! Litt artig for bestilte en tykkere versjon av dette teppet av mamma også hinn dagen, så kjempe kjekt å se sånn ca kor det blir her :)

  SvarSlett
 5. Det ble kjempefint! Tenk å få være så heldig å kunne ligge under det og kose seg :)

  SvarSlett
 6. Kjempefint teppe, i en nydelig farge :)

  SvarSlett
 7. Så god ide å blande merino med alpakka! Elsker tepper som har litt tyngde.

  SvarSlett
 8. Herlig teppe på en kjempesøt baby:) Mye arbeid, men verd slitet...

  SvarSlett