Redy, set, go!

10/17/2013

Redy er fersk av pinnene, trådene ble festet i går og jeg har allerede rukket å bo i den hele ettermiddagen i går og dagen i dag. Den er ikke vasket ennå, det hadde jeg ikke tid til. Jeg er veldig fornøyd, som vanlig leverer Ankestrick velskrevne og finurlige mønstre med god passform.

Jeg har fulgt mønsteret til punkt og prikke, men strikket ermene etter innfallsmetoden og prøvde dem underveis. Garnet er en tråd Pickles Merino Tweed i fargene Skare og Nysnø, og en tråd Drops Kid-Silk i naturhvit og lys grågrønn, samt et nøste DSA Air i naturhvit. Den blå stripen traff litt uheldig, men jeg satser på at den synker litt lengre ned hvis komme-i-form-og-inn-i-favorittbuksa-prosjektet mitt holder stand. 

Litt lettere å se fargeovergangene her. Genseren strikkes i glattstrikk på vranga, og så vrenges den og en fester trådene på glattstrikksida. Jeg var i tvil om hvilken side som ble penest ut, men halsen avgjorde det-den falt ikke fint på glattsida. I dag var Vetle og jeg innom gamlejobben min for å hilse på, og sjefen min hintet veldig om en bestilling på en sånn genser, så noe må jeg jo ha gjort riktig. Den er myk, varm og deilig, og passer like fint i sofakroken som til et skjørt.

Det er travle tider her, så innleggstittelen passer godt til hverdagen-vi har solgt leiligheten vår med overtakelse allerede om en måned, så nå er det bare å hive seg rundt. Litt strikking blir det på kveldene og innimellom, nå er det julegavene som står for tur, men jeg må ha et egostrikketøy til meg selv også, så jeg har begynt på en Saturday fra Susie Haumanns hefte Grey Days, i koksgrå Puno-en pine å strikke, men deilig og myk. 
13 kommentarer:

 1. Genseren er kjempefin! Halsen er perfekt!
  Høres ut som du får en travel måned, men så blir det vel bra til slutt.

  Ønsker deg en fin kveld!

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 2. Gratulerer med salget :) Den genseren så jo bare superdeilig ut også! :D

  SvarSlett
 3. Gratulerer med salget! Håper dere finner akkurat det dere vil ha og hvor dere vil ha det ;) Masse lykke til :)

  Kjempelekker genser! Så utrolig GOD ut :)

  Klem Vibbedille :)

  SvarSlett
 4. Som eg kommenterte på Uformelt ser genseren herlig myk ut:)
  Men nå føler eg et stort behov for å rose jenten inni genseren, herlig hun og!
  Gratulerer med salg, og påfølgende kjøp:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skla du ha for fine ord :) jeg klarte ikke å finne noen link til bloggen din, har du en eller er det bare meg som surrer?

   Slett
 5. Genseren var kjempefin! Og modellen var nydelig.

  SvarSlett
 6. Så fin den ble;) Den blir enda mykere etter vask. Gjorde seg ekstra at du tok vrangsiden ut. Lykke til med flyttingen og god helg!

  SvarSlett
 7. Så fin den ble! Nydelige farger til deg og;) Travelt og stress men allikevel veldig kjekt og spennende med flytting syns jeg. Lykke til!

  SvarSlett
 8. Så flott genser! Den sitter jo perfekt:)

  SvarSlett
 9. Kjempefin genser som virkelig så deilig ut!

  SvarSlett
 10. Den genseren kler deg utrolig godt. Ser veldig myk og behagelig ut også, og den har fine fargeoverganger. Ønsker dere lykke til med boligjakt :)

  SvarSlett
 11. Huhei som det går på strikkepinnene dine! Kjempe fint ble den, misunner deg som greier å strikke plagg til deg selv!

  SvarSlett
 12. Hvor blev den fin! Den klæ'r dig rigtigt godt! :)

  SvarSlett