Milo

1/09/2014

Etter at jeg var ferdig med Heathered hadde jeg en rest igjen av Pickles Pure Wool. Det var litt igjen etter nikkersen, vesten og sokkene til Vetle
som ble ferdig tidligere i fjor. Vester trenger han alltid, så det ble nok en Milo, denne gangen i str 12 mnd. Den kan brukes allerede nå, litt for vid men god på lengden. Hvor mye garn som gikk med vet jeg ikke, vesten ble ferdig i fjor og teller dermed ikke med i årets DUGG, så jeg har ikke veid den. 

Ett av mange mål for året er å huske gidde å sy på merkelapper på plaggene jeg strikker. De er kjøpt hos Mina namnband og jeg har mange av dem. De gjør seg godt på de fleste strikka plagg, kanskje bortsett fra sokker og små luer. Dessuten gir de et ekstra personlig preg, og det liker jeg. 

Jeg kan ikke få rost Pickles Pure Wool nok, det er et deilig garn og jeg gleder meg veldig til jeg skal til Oslo i mars- da skal jeg innom butikken og handle mer, fordi jeg skal på strikketreff og da er det lov å kjøpe garn! Den fine kleshengeren er fra mamma eller pappas barndom, og henger i Vetles klesskap.


8 kommentarer:

 1. Milo-vestene er så fine, jeg skal strikke en variant selv også snart:) Denne var veldig fin!

  SvarSlett
 2. Tenk at jeg bor i Oslo og enda ikke har vært innom Pickles butikken. Du har skrytt av deres Pure Wool flere ganger. Tror et av nyttårsforsettene mine skal være å komme meg innom Pickles.

  Fin vest og fin fargekombinasjon. Det brune garnet ser ut som det har veldig fine sjatteringer.

  SvarSlett
 3. Nydelig og enkel vest, og et herlig garn ja :)

  SvarSlett
 4. Vester er alltid kjekt å ha og kjekt å strikke.
  Kleshengeren var kjempesøt :)

  SvarSlett
 5. Herlig liten vest;) Har ennå ikke prøvd pure wool , men har det på lageret...

  Ønsker deg ei fin helg med eller uten strikkepinner!

  SvarSlett
 6. Kjempe søt vest :) Pure wool ja, jeg hadde et nøste med det, så skrøt du sånn av det at nå har det ene nøste formert seg og venter på å komme på strikkepinnene ;)

  SvarSlett
 7. Vester er så utrolig kjekke plagg, både til hverdags og fest! Digger pure wool jeg også:)

  SvarSlett
 8. Veldig fin vest! Jeg har ikke prøvd ut denne oppskriften enda, men har planer om å få gjort det i år ;) Mange fine fargeri det garnet :)

  Ha en fin mandagskveld!

  SvarSlett