Jeg har flyttet!

5/19/2014


Bloggen er flyttet til Woolspire! Håper dere vil være med meg videre. Klikk på bildet for å komme til den nye bloggen min.

En liten oppdatering: til dere som følger meg via Google, jeg får dessverre ikke oppdatert dere så den nye bloggen kommer automatisk til dere. Hvis dere vil med videre må dere enten gå over til Bloglovin eller liknende, eller legge til frksnupp.woolspire.com som bokmerke. Beklager dette, skulle ønske det fantes en mer sømløs måte å gjøre det på. 
(og hvis noen skulle vite hvordan jeg gjør sånn at folk slipper å oppdatere rssfeeden sin med ny adresse, og får erstattet denne bloggadressen med den gamle, blir jeg veldig glad :)

2 kommentarer:

  1. Har lagt til den nye så klart :) Ha en fin 17 mai, klem fra Beth

    SvarSlett
  2. Det finnes en annen måte å følge deg på dersom den som ønsker å følge har en Blogger-blogg. Det jeg gjør er å legge til bloggen i leselista til Blogger. Det var nemlig noen som hadde blitt følgere på bloggen min uten at jeg hadde lagt til følger-modulen, og til slutt fant jeg ut hvordan de hadde gjort det. Det er bare å gå til "bakrommet" på bloggen og finne "Mine blogger" (står øverst), så leselista, og klikke på "legg til"-knappen. Da er det bare å klippe og lime inn hvilken bloggadresse som helst, uavhengig av plattform, og de oppdateres i leselista :)

    SvarSlett