Garnlagerstatus

4/23/2016

Etter drøyt fire måneder med #javielskerlagerstrikk og #restefest2016 ser garnlageret mitt ut omtrent som på bildet (med unntak av de fire prosjektene jeg har på pinnene, der er det litt garn også). Jeg har kjøpt inn litt nytt i år, men mesteparten av garnet er fra i fjor eller eldre, noe er byttet inn mot annet garn, og noe har jeg fått. Jeg er veldig godt fornøyd med å ha redusert lagerplassen fra to til ei sengeskuff, og planen er å fortsette med lagerstrikkinga ut året. Ferie-festival-gavegarn er lov, og godt er det (kan ikke dra til Island uten å kjøpe garn), og nytt garn er lov etter tre prosjekter med lagergarn. Jeg ligger godt an på den fronten, i tillegg har jeg begynt å levere tilbake garn som blir til overs, eller bytte det i noe annet, nettopp for å unngå rester.

Rad 1: Øverst fra venstre er ull/bomullsblandinger (Lerke og Duo), alle gaver. Øverst til høyre er tweedgarnet, alt lagergarn.

Rad 2: Til venstre ligger spælsau/vevegarn, neste er pelsull/angoratweed, deretter silkeull og til sist Drops Eskimo, alt lagergarn.

Rad 3: Tynn ull i de tre første bildene, alpakkarester til høyre. Alt er lagergarn, bortsett fra de to lysgrønne alpakkanøstene som ble kjøpt inn i år, og en rest Suri fra Skappelgenseren. To nyinnkjøp her altså.

Rad 4:
Fra venstre; Alafoss Lopi, Pickles Tweedy (nyinnkjøpt i år), Bc garn Flamé (gave) og Brushed Alpaca Silk (nyinnkjøpt i år). To nyinnkjøp.

Rad 5:
Brushed Alpaca Silk (nyinnkjøpt i år), Pickles Angora (nyinnkjøpt men skal byttes), diverse merinoull (vunnet i giveaway, ett nøste nyinnkjøpt, resten lager) og til sist mohair (ett nyinnkjøpt, to lager). Fire nyinnkjøp her.

Alt i alt er jeg ganske godt fornøyd med lagerreduksjonen til nå, på pinnene har jeg Audreyjakka hvor jeg strikker med to tråder Brushed Alpaca Silk og en tråd Tweedy (resten av Tweedyen vil jeg bytte sammen med angoraen), en Betty til meg selv i silkeull (lagergarn) og Angel fra Permin (byttet i annet garn), i tillegg til restehekleteppet og et smetteskjerf i alpakka (restegarn).

Jeg har mange planer for garnet, noe ferdig som ikke er fotografert enda også. Fin lørdag til dere, om en stund får vi besøk av ei god venninne og dattera på sushi, det blir koselig-vi skal strikke (datter er 13 år og strikker klær til seg selv!) og skravle. 8 kommentarer:

 1. Flott oversikt! Du har jo ikke så mye garn, du! Du er flink til å bruke det du har, her i gården vokser lageret stadig til tross for lagerstrikking (jeg har klart å redusere litt i år, da). Må kanskje bli strengere med meg selv, eller ... Vi får se ;)

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært å redusere garnmengden:) her blir bare mer og mer, for plutselig denne vinteren, har jeg kjøpt inn til prosjekter UTEN å begynne på det med en gang. Og så "glemmer" jeg det av, og finner på enda et prosjekt osv..;) Må ta meg i nakken snart!

  SvarSlett
 3. Så greit lager! Nok garn til å kunne lage noe av på impuls, og et godt utgangspunkt for mye moro.

  SvarSlett
 4. Jeg er veldig imponert over dette lageret! Både størrelsen, og at det ser ut som om alt garnet er i en mengde som det er greit å strikke hele plagg fra :)

  SvarSlett
 5. Imponerende. Jeg prøver å komme meg inn i et skap. Garnet har på en eller annen måte spredt seg ut av skapet, men jeg er på vei, tror jeg. :_)

  SvarSlett
 6. Anonym4/28/2016

  Er det mulig å gjøre en bestilling av deg? ☺️

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, vanligvis strikker jeg ikke på bestilling, men send meg en epost på piagoul (a) gmail.com så kan jeg vurdere det :)

   Slett
 7. Oj så flott lager! så flink du er til å bruke av det du har!

  SvarSlett