Paris, je´taime

4/05/2016

Etter å ha sett penelene og Slagt en hellig ko sine fine versjoner av Paris toujours måtte jeg bare eie et. Jeg hadde kikka på mønsteret lenge, men ikke helt funnet ut hvilket garn jeg kunne bruke som jeg hadde i lageret. Til slutt falt valget på Snaeldan 2togv (minner veldig om Finull), lagt dobbel på pinne 7. Det resulterte i et luftig, lett og varmt sjal som ble stort ganske kjapt-heldig for meg-så jeg strikka kun 4 repetisjoner av mønsteret, ikke 6 som jeg egentlig skulle. Droppa den brede rillekanten til slutt, men det angrer jeg litt på, så det spørs om det ikke blir flere av dette. Lagergarn er brukt, under 300 gram av herligheten, og dette kommer jeg til å bo i! 

Har allerede flytta inn i det (og tatt bilde fra vranga, ser jeg nå. Morratrøtt småbarnsmor får skylda for det) og det er herlig ullete og deilig, ikke for de ullsarte dog. 

På pinnene nå har jeg bare to prosjekter, hvis en ser bort fra langtidsresteprosjektet som er et heklet sengeteppe i restegarn, planen er at det skal bli som Vetle sitt og vente på eventuelle søsken, eller havne på hytta. De to prosjektene jeg strikker på nå er Klassisk genser fra Pickles i Hoelfeldt Lund kunstvevgarn, et tynt totrådsgarn som blir mykt og puffer seg opp etter en vask, og så har jeg lagt opp til enda en Ravello, i Drops Alpaca, Tynn Alpakka fra DSA og en ukjent, supertynn alpakka jeg var så heldig å finne en kon av på Fretex. Mer om den seinere, den flyr over pinnene så jeg håper å ha den ferdig raskt. Kjekt å endelig bruke lagergarnet (som i hele fjor og året før var tiltenkt denne genseren....) til noe fint!


2 kommentarer:

  1. Å, det sjalet likte jeg veldig godt. Har noen nøster finull som jeg lenge har lett etter et velegnet prosjekt til. Takk for tips.

    SvarSlett
  2. Oi! Du sprer inspirasjonen videre, jeg fikk også lyst på et sånt fint sjal! Passe med hullstrikk, og pent som skjerf.

    SvarSlett