Javielskerlagerstrikk2016-oppdatering i juni

6/30/2016

Litt over 6 måneder har jeg forsøkt å strikke mest mulig fra garnlageret, og sånn ser det ut nå (ikke medregnet WIPs, men de skal jeg vise etterpå). Jeg er godt i gang med reduksjonen, i januar hadde jeg to sengeskuffer fulle av garn, pluss alle prosjektene mine. Nå har jeg kun en skuff, men like fullt et solid lager. Det har visst sneket seg inn et prosjekt på bildet her også, det er faktisk garn fra Sisslesola sitt lager (en av reglene var at en skulle se i andre strikkeres lagere før en kjøpte nytt garn, så det gjorde jeg)-til enda et Paris Toujours, etter å ha sett lekre, brune ull/bomullsversjoner hos AnSk og penelene. 

Jeg har planer for det aller meste av garnet her, den lys grå Alafoss Lopien skal bli Mammas bladrillejakke, den blå Boobooen fra Pickles skal bli Solgløttgenser, den svarte bunten nederst foran skal bli ei FWSS-lue (det er tynn alpakka/ull og silkmohair fra Sandnes), de fire svarte nøstene Merino Tweed skal bli en ensfarget Frøken Seilergenser, all den hvite Drops Clouden øverst til høyre skal bli Mammas boblejakke, den lysgrå Alpaca Flamé fra BC garn skal bli en Mmmmyk genser, mens den blågrønne Lerken (to ulike nyanser) skal bli noe til Vetle, sannsynligvis ei 70tallsjakke og noe tilbehør av restene. Det resterende garnet har jeg ikke konkrete planer for, men det dukker nok opp noen ideer etterhvert. 


På pinnene mine befinner det seg ikke mindre enn tre sjal, ei jakke til meg selv og en genser til svigerinna mi som hadde bursdag forrige uke. Den skal være ferdig til Islandsturen vår, og er samme versjonen av Line Langmogenseren som jeg strikka til meg selv, med litt lysere bunn og andre farger i stripene.

Øverst fra venstre er resteteppet som jeg hekler til ei fremtidig babyseng-Vetle fikk et sengeteppe da han bytta fra babyseng til juniorseng, jeg tenker at dette kan bli omtrent samme størrelse og så legges i babykassa på vent. Her har jeg brukt alle mulige typer garn, og hekler på nål 3.75.

Ved siden av teppet ligger et Vertices Unite i restegarn, det skal holdes så monokromt som mulig, her er både merinoull, mohair, alpakka og silkealpakka satt sammen med litt ullrester.

Det blå sjalet til høyre er Balconet shawl, og tegner til å bli en UFO, dessverre. Men det skal nok bli ferdig, strikkes i deilig Pure Wool fra Pickles.

Nede til venstre ligger en nesten ferdig Stril med stiljakke , strikket i gul merinoull fra Drops (som egentlig var til Vetle...) og lys grå Snaeldan 2tråds, med litt Babyalpaca Silk som bakgrunn for blomstene, og Rasmillas Yndlingsgarn i rosene. Et skikkelig restelagerprosjekt dette også. Knappene er etter oldemor, gamle og tunge perlemorsknapper.

Genseren (Line Langmo) strikkes i dobbel Brushed Alpaca Silk fra Drops, noe av det er rester fra min genser, denne strikker jeg lengre og smalere enn min og originalen.

Det siste prosjektet er det brune Paris Toujourssjalet jeg skrev om lengre oppe, det har jeg med i veska og strikker på kafé, biltur og bussen.

So far, so good. Jeg har ikke helt orka å lage full oversikt over alt jeg strikker i lager- og restegarn, er fornøyd så lenge jeg klarer å bruke det jeg har.
Snart er det feriestart her, og den er etterlengtet-vi stikker til Island ei god uke, og så skal vi slappe av hjemme resten av ferien med båtliv, bading, sol og vin (forhåpentligvis)

GOD SOMMER!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar