s o l g l ø t t g e n s e r

7/30/2016

I år hadde jeg med meg to feriestrikketøy, den gule jakka til Vetle og denne blå herligheten-nemlig
Solgløttgenser fra Pickles.  Mye bilkjøring (210 mil totalt!) på Island gav ekstra mye strikketid, og om kveldene spilte vi Mexican Train, da strikka jeg når det ikke var min tur. Effektivt!

Genseren ble mer som en sommertopp, jeg ville ha kortere ermer og en topp som stoppa litt før jeg vanligvis pleier å avslutte strikkeplagg, så den kunne være fin både til skjørt og kjoler. Her har jeg bare slengt den utenpå sommerkjolen, varm i toppen etter ei treningsøkt og besøk på spa.

Garnet er supermyke Pickles BooBoo, 100% bambusviskose som er svalt, mykt og deilig. Det er ikke elastisk når en strikker med det, men får straks litt mer sproing i seg enn for eksempel bomullsgarn, når det er strikka opp. Definitivt ikke siste gangen jeg strikker av dette! Jeg bestilte et ekstra nøste, jeg hadde ett nøste igjen da jeg var ferdig, så det ble en singlet på Vetle også-den får dere se en annen gang. Totalt brukte jeg litt over 7 nøster, strikka str S og gikk opp et halvt nummer på pinnen, for å få en tettere sommertopp-originalen er litt løsere i fasongen.


1 kommentar:

  1. Så fin! Den kledde du veldig godt, og kult at du har lagd din egen versjon!

    SvarSlett