Lille herr Seiler

8/24/2016


Mini har lenge ønsket seg en helt lik genser som mamma, nemlig Frøken Seilergenseren min, i lys grå og grønn. Selv om jeg syns at matchende strikkeplagg på mor og barn er fryktelig søtt, kunne jeg ikke tenke meg å strikke en helt lik genser om igjen. Dessuten hadde jeg lyst til å prøve meg med et annet garn enn angoraen i stripene.

For at genserne skulle matche litt, valgte jeg en grønnfarge som bunnfarge, nemlig Skare (begge genserne er strikket i en av mine favoritter, Pickles Merino Tweed) og så ble det Linea, et blandingsgarn med lin og bomull, i stripene. Det gikk med ca 150 gram i bunnfargen og mindre enn 50 gram i stripene til en størrelse lang, smal treåring-med masketallet til 2 år, lengde til 4 år og litt til og et halvt pinnenummer større enn oppgitt.

Genseren ble godt mottatt, jeg har ikke fått tatt bilder ennå, da det krever både kjøligere vær og bestikkelser i form av søtsaker eller andre goder. Ikke har jeg fått vaska den heller, men satser på å få tatt noen fine bilder i høst når genseren er i bruk.

Det strikkes mye blått og grønt for tida, jeg har fått et aldeles umettelig behov for å strikke i blåtoner, og det passer fint siden jeg kler de fargene aller best. Jeg tenker mye frem og tilbake med bloggen, om jeg skal gidde å fortsette-enn så lenge viser jeg frem strikk når det er gøy, så får vi se hvor veien går. Som mange andre er jeg mye mer aktiv på Instagram, der heter jeg frksnupp1-om du som leser med er der, legg gjerne igjen et spor i kommentarfeltet her så jeg kan finne deg.

Høsten er så smått i gang og jeg elsker det-vår og høst er mine årstider. Jeg får dagene til å gå med jobbsøking (kjenner du noen som kan bruke en tidligere formidlingskonsulent med administrativ erfaring på Sørlandet så hyl gjerne ut!), trening (prøver å komme meg avgårde minst to ganger i uka) og ellers strikking, familieliv og hjemmefix. God strikkeuke der ute!


4 kommentarer:

 1. Koselig med like gensere. Og jeg kjenner til det der med bestikkelser for å få tatt bilder. Unger er lure! :)

  SvarSlett
 2. Fine gensere med nesten-match!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Fine gensere - koselig å være nesten like😊

  SvarSlett